torsdag den 4. august 2011

What to do listen

De siger, at et halvt år hurtigt kan gå, så vi har været igang med What-to-do listen... Vi skulle nødigt komme hjem uden at have prøvet det hele.

Gøremålene er mange - og nogle ligefrem en udfordring.


Besøgene i Talling og Vilnius burde ikke være noget problem, da vi baltiske praktikanter allerede er gået igang med at sætte weekender af til "tour de baltikum". Per har også givet Niels og jeg billetterne til Tallinn, da han fik nogle i sponsergave den anden dag, så det er bare komme afsted :)

Den norske praktikant Thea, der er temmelig verdens omrejst har kontakter i Minsk, så den sag, er hun igang med at undersøge.

Curling og bobslædebane ligger ikke langt herfra, så når sneen og kulden kommer, er det bare komme afsted. Faktisk skulle der også være ski muligheder, så måske slet ikke så tosset med det sne :)

Skyde med AK 47 - et ønske fra Niels, efter vi fandt en brochure herom - og hvorfor ikke. Kamilla Fuglsang - Riga er klar :)

Balzam er en lettisk og meget populær brændevin, som man ser over  ALT. De tidligere praktikanter havde som mål at nappe 10 i streg, hvilket var umuligt, da den foruden mange procenter heller ikke skulle smage godt, når man har andre smagssanser end lettere :) Derfor nøjes vi med 5.

Riga fejrer 810 års fødselsdag om et par uger og i den forbindelse er der Night Run. Mine løbesko har et ønske om at deltage, så det napper vi efter planen med.


 
Møde præsidenten - om jeg aner, hvem han er?? Nej - men det gør Niels sikkert :)

Kæmpe vandland og til James Blunt koncert, det var vist mine ønsker. Niels mener dog, at James Blunt krydset muligvis kun bliver halvt og dermed uden hans deltagelse...hmm.

Sejlturen burde ikke være noget problem, hvilket hunden dog godt kan blive. Jonas og Kasper, de tidligere praktikanter, har advaret os, dyret skulle have bidt før. Per har også selv advaret os - den kan
være bisk, som han siger :-/ I den forbindelse er det heldigt, at hunden pt. kun er med på ambassaden, fordi Pers rengøringsdame og hundelufter har ferie.

Den klassiske russiske rødbedesuppe Borsjtj er udfordringen til Niels, som ikke kan fordrage rødbeder. Kamilla har allerede været der og sikret sig sin halvdel af krydset.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar